Έχουμε Μέθοδο!

Η πρωτοποριακή μέθοδος μας διαφέρει γιατί είναι αυστηρά προκαθορισμένη και δοκιμασμένη χρόνια τώρα από εμάς. 

 

Εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα σπουδών και βασίζεται σε μια αρχή, η αρχή της επιτυχίας των στόχων των σπουδαστών. Είναι πολύ σημαντικό  οι σπουδαστές μας, τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες,  να νιώθουν άνετα στο χώρο του Εκπαιδευτηρίου αλλά και σίγουροι ότι η εκπαίδευση και η πρόοδό τους παρακολουθούνται από εμάς σε όλα τα στάδια τους.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Το πρώτο μέλημα μας είναι το παιδί να αγαπήσει την ξένη γλώσσα και να έρχεται στο εκπαιδευτήριό μας με κέφι και όρεξη. Το επίκεντρο είναι ο μαθητής και τα ιδιαίτερα χαρίσματά του, γι' αυτό και οι καθηγητές μας, έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι στο αντικείμενό τους, στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του εστιάζοντας στον καθένα χωριστά, αντιμετωπίζοντας τον ως μοναδική προσωπικότητα με τις δικές της ικανότητες και φιλοδοξίες. Πιστεύουμε ότι μέσα σε ένα οργανωμένο και καλά δομημένο πλαίσιο διδασκαλίας, το παιδί αντιλαμβάνεται ότι, ανεβαίνοντας επίπεδα, προχωράει προς την επίτευξη του στόχου του, δηλαδή να μάθει την ξένη γλώσσα και να αποκτήσει γρήγορα και με ευκολία το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας που επιθυμεί.
Το εκπαιδευτήριο μας γεννήθηκε από την αγάπη της διδασκαλίας και της μετάδοσης γνώσεων. Με τις εξειδικευμένες σπουδές μας και την πολύχρονη εμπειρία μας έχουμε δημιουργήσει την καλύτερη μέθοδο για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας με εύκολο και γρήγορο τρόπο χωρίς περιττά έξοδα σε μαθήματα με αμφίβολα αποτελέσματα!

ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουμε στους ενήλικες συνδυάζουν τις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας με τη βέλτιστη ποιότητα σπουδών. Οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση σε πληθώρα βιβλίων και σε εκπαιδευτικό υλικό που θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν το πτυχίο που επιθυμούν. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τη διαδικασία των εξετάσεων συμμετέχοντας σε δοκιμαστικές εξετάσεις (mock exams) χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.