Έχουμε την εμπειρία!

Το Εκπαιδευτήριο ΚΕΝΤΕΡΗΣ edu έχει καταξιωθεί επάξια στην διδασκαλία ξένων γλωσσών και συνεχίζει την διαδρομή του πλήρως ανανεωμένο, σύγχρονο και πλούσιο σε εμπειρίες.

Με μελετημένα και συστηματικά βήματα, σκληρή και ποιοτική δουλειά με πολύ μεράκι, ουσία και ανθρώπινο πρόσωπο πρωτοπορούμε στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Οι λόγοι που η εκμάθηση μιας γλώσσας στο περιβάλλον του εκπαιδευτηρίου ΚΕΝΤΕΡΗΣ edu είναι ταχύτερη, αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκμάθησης γιατί:

  • Το οργανωμένο περιβάλλον και το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών που προσφέρει το κέντρο μας υποβάλλει τους μαθητές, ενήλικες και μη,  να προσπαθούν περισσότερο.
  • Η επαφή με άλλους που επίσης μαθαίνουν μια ξένη γλώσσα βοηθά την όλη προσπάθεια.
  • Η ύπαρξη σταθερότητας στο πρόγραμμα περιορίζει τις απουσίες. Ταυτόχρονα, εάν ο σπουδαστής χάσει μαθήματα, ένα καλά οργανωμένο σύστημα μπορεί να τα αναπληρώσει.
  • Το εκπαιδευτήριο ΚΕΝΤΕΡΗΣ edu είναι οικονομικότερο σε σχέση με οτιδήποτε άλλο, διότι έχοντας πολλούς σπουδαστές που μας εμπιστεύονται  έχει και τη δυνατότητα να προσφέρει καλύτερες τιμές.

 

Επίσης η σωστή οργάνωση και η άριστη ποιότητα διδασκαλίας έχει σαν αποτέλεσμα την συντόμευση του χρόνου σπουδών αυτό ισχύει στους ενήλικες αλλά και στα παιδιά.

Δεν έχουμε στεγανά ηλικίας, επαγγέλματος και εθνικότητας. Απευθυνόμαστε σε όλους τους σπουδαστές και ανοίγουν τις πόρτες μας σε κάθε υποψήφιο σπουδαστή προσφέροντας το μοναδικό αγαθό της γνώσης!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ, με 45% έκπτωση, ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση 15% για άμεση εξόφληση.
Εκπτώσεις στη φοίτηση των αδερφών καθώς και στην 2η Ξένη Γλώσσα.

 

Προσφέρουμε διάφορες διευκολύνσεις μέσα από τις συνεργασίες μας.