Ρώσσικα

Ρώσσικα για Ενήλικες και Μαθητές

Ξεκινήστε τώρα Ρώσσικα σε ολιγομελή ταχύρυθμα γκρουπ. 

Οι γνωστικές απαιτήσεις συνεχώς αυξάνουν στην παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας. Tα Ρωσικά είναι μια καλή επένδυση, ιδιαίτερα για άτομα που δραστηριοποιούνται στον εμπορικό και τον τουριστικό τομέα. Έτσι, τα Ρωσικά αποτελούν πλέον το «διαβατήριο» των νέων για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, αφού αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η προσφορά εργασίας σε γνώστες της ρωσικής γλώσσας. Είναι η πιο διαδεδομένη γλώσσα στην Ευρώπη και καταλαμβάνει 4η θέση παγκοσμίως.

Αποκτήστε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά πτυχίο στα Ρώσσικα.

Έμπειρος εκπαιδευτής με πολύχρονη εμπειρία.

Ολιγομελή γκρούπ για την καλύτερη εκμάθηση σας.

Ώρες και μέρες που σας εξυπερητούν

Δυνατότητα παρακολούθησης ιδιατέρων μαθημάτων.

Σκοπός μας η εις βάθος κατανόησή της γλώσσας και η μύηση κάθε σπουδαστή στον πλούσιο πολιτισμό της. Ο μαθητής θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα και να συνομιλήσει με ευκολία στα Ρωσικά στην καθημερινότητα του. Στοχεύουμε στην πολύπλευρη μελέτη της ρωσικής γλώσσας, προβάλλοντας ταινίες σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες και διοργανώνοντας θεματικές βραδιές εμπνευσμένες από τη ρωσική ιστορία, λογοτεχνία και κουλτούρα. Με αυτούς τους εναλλακτικούς τρόπους διδασκαλίας, το μάθημα γίνεται ελκυστικό, δημιουργικό και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του σπουδαστή.

Στο εκπαιδευτικό μας προσωπικό οι έμπειρες καθηγήτριες έχουν ως μητρική τους γλώσσα τη ρωσική και είναι πτυχιούχοι κρατικών πανεπιστήμιων.

Στο Eκπαιδευτήριο ΚΕΝΤΕΡΗΣ edu, οι καθηγητές μας θέτουν τις βάσεις και προσφέρουν την κατάλληλη γνωστική υποδομή σε φοιτητές και ενήλικες, προκειμένου να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στις εξετάσεις για την απόκτηση ενός ή περισσοτέρων διπλωμάτων Ρωσικών.
Σε κάθε τμήμα δημιουργείται ένα περιβάλλον ομαδικής εργασίας όπου ο καθηγητής μπορεί να παρακολουθεί την γλωσσική εξέλιξη του κάθε μαθητή. Όλες οι τάξεις είναι εφοδιασμένες με οπτικοακουστικά βοηθήματα.