Τουρκικά

Τούρκικα για Ενήλικες και Μαθητες

Ξεκινήστε τώρα Τουρκικά σε ολιγομελή ταχύρυθμα γκρουπ.

Το τμήμα Τουρκικών του Εκπαιδευτηρίου μας εξασφαλίζει απόλυτα τη σωστή εκμάθηση της Τούρκικης γλώσσας, την επιτυχία στις εξετάσεις αλλά και τη βαθιά ενασχόληση και γνώση του Τούρκικου πολιτισμού!
Μαθαίνοντας την τουρκική γλώσσα, υπό την καθοδήγηση του native-speaking διδακτικού προσωπικού μας, θα ανακαλύψετε έναν κόσμο λέξεων που θα σας φανούν τόσο ξένες, όσο και γνώριμες.

Στο Εκπαιδευτήριο ΚΕΝΤΕΡΗΣ edu έχετε την ευκαιρία να εντρυφήσετε σε μια ιδιαίτερη ξένη γλώσσα όπως τα Τουρκικά και να ζήσετε έναν πολιτισμό που τόσο διαφέρει κι όμως τόσο πολύ μοιάζει με τον ελληνικό. Τα μαθήματα Τουρκικής γλώσσας προσφέρονται όλο το χρόνο. Χάρη στην ευελιξία του προγράμματος σπουδών, μπορείτε να επιλέγετε τμήματα την περίοδο και τις ώρες που σας επιτρέπουν οι επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις σας.
Τα τμήματα του Εκπαιδευτηρίου ΚΕΝΤΕΡΗΣ edu είναι
ταχύρυθμα, ολιγομελή με δυνατότητα αναπλήρωσης μαθημάτων σε περίπτωση απουσίας και έξτρα δωρεάν ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας. Τέλος οι σπουδαστές μας μπορούν να τελειοποιούν τις δεξιότητές τους σε test ακουστικής κατανόησης, λεξιλογίου και γραμματικής στο Εργαστήριο Γλώσσας.
Κάθε επίπεδο περιλαμβάνει τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται ώστε ο σπουδαστής να είναι σε θέση να επικοινωνήσει αποτελεσματικά και να ανταποκριθεί στις αντίστοιχες εξετάσεις για πιστοποίηση.

Τμήματα μπορούν να διαμορφωθούν κατόπιν συνεννόησης σε διαφορετικές ώρες και ημέρες.
Η εκμάθηση Τουρκικών στο Εκπαιδευτήριο μας πραγματοποιείται μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα που αγγίζει την προφορική χρήση της γλώσσας και φτάνει μέχρι και την προετοιμασία των σπουδαστών, για να αποκτήσουν όλα τα πτυχία.

Η γλώσσα είναι επικοινωνία, είναι κουλτούρα, είναι πολιτισμός. Στόχος μας είναι να σας φέρουμε σε μεγαλύτερη τριβή με την Τουρκική γλώσσα και τον Τούρκικο πολιτισμό μέσα από δραστηριότητες έκτος τάξης, όπως διοργάνωση εκδρομών στη γείτονα χώρα, Τούρκικες βραδιές τακτική προβολή ταινιών.
Ακόμα και Δανειστική βιβλιοθήκη

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Πρωταρχικός στόχος του σπουδαστή είναι φυσικά η εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο. Όταν όμως αυτό το επίπεδο πιστοποιείται από επίσημους φορείς του τουρκικού και του ελληνικού κράτους τότε έχουμε το ιδανικό FINALE της προσπάθειας και την επιβράβευση.
Τα Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας της Τουρκικής Γλώσσας και οι φορείς που τα χορηγούν είναι οι εξής:

- TÖMER A1, A2, B1, B2, Γ1, του πανεπιστημίου της Άγκυρας
- ΚΡΑΤΙΚΑ Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας επιπέδου Β1, Β2, Γ1

  • Έμπειρος εκπαιδευτής native speaker.
  • Ολιγομελή γκρούπ για την καλύτερη εκμάθηση σας.
  • Ώρες και μέρες που σας εξυπερητούν
  • Δυνατότητα παρακολούθησης ιδιατέρων μαθημάτων.