Μέθοδος για Ενήλικες

Για Ενήλικες

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουμε στους ενήλικες συνδυάζουν τις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας με τη βέλτιστη ποιότητα μαθημάτων σε ολιγομελή γκρουπ/ιδιαίτερο. Καλά σχεδιασμένα μαθήματα για την απόκτηση γνώσης ή και πτυχίων όλων των επιπέδων από Lower, Proficiency μέχρι ακαδιμαικά Αγγλικά για GMAT & GRE. Οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση σε πληθώρα βιβλίων από την βιβλιοθήκη μας και σε εκπαιδευτικό υλικό που θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν με άνεση το πτυχίο που επιθυμούν. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τη διαδικασία των εξετάσεων συμμετέχοντας σε δοκιμαστικές εξετάσεις (mock exams) χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Έχοντας την εμπειρία στην σωστή σχεδίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το επιθυμυτό επίπεδο γνώσης της γλώσσας σε πολύ λιγότερο χρόνο από ότι με το παλιό τρόπο.

Πως το κάνουμε;

Καταγράφουμε και να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες κάθε σπουδαστή.
• Προτείνουμε το κατάλληλο και προσαρμοσμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης με βάση τις ανάγκες του.
• Είμαστε δίπλα σε κάθε σπουδαστή καθ’ όλη την διάρκεια της εκπαίδευσης του.
• Κάθε σπουδαστής αποτελεί μια μοναδική και ξεχωριστή περίπτωση με διαφορετικές ανάγκες σύμφωνα με τις οποίες όλες οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται.
• Στο Εκπαιδευτήριο ΚΕΝΤΕΡΗΣ edu έχουμε ανθρώπινο πρόσωπο και αυτό σημαίνει ότι αντιλαμβανόμαστε την μοναδικότητα του κάθε ατόμου.
• Το άρτια εκπαιδευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά των επιτυχιών του κέντρου μας.