ΕΝΤΑΚΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

Σας ενημερώνουμε ότι, όπως πάντα και αυτό το καλοκαίρι λειτουργούμε εντατικά μαθήματα ξένων γλωσσών σε αυστηρά ολιγομελή γκρουπ (3 ατόμων) όλων των επιπέδων.

 

Με τα θερινά μαθήματα επιτυγχάνεται ένας άριστος συνδυασμός εντατικών μαθημάτων και διακοπών γιατί έχουν συνολική διάρκεια έξι εβδομάδες και ολοκληρώνονται μέχρι 6 ή 7 Αυγούστου.

Στα καλοκαιρινά εντατικά γκρουπ καλύπτεται η ύλη μιας ολόκληρης τάξης και το κόστος τους είναι  χαμηλότερο από την αντίστοιχη τάξη στο χειμερινό πρόγραμμα.

Πρόγραμμα θερινών εντατικών μαθημάτων 2015 για  τάξεις Junior A- C' Class:

Ημερομηνίες: 29 Ιουνίου –  6 Αυγούστου

Ώρες διδασκαλίας: καθημερινά 1,5 – 2 ώρες καθημερινά (ανάλογα με το επίπεδο).

 

Πρόγραμμα θερινών εντατικών μαθημάτων 2015 για  τάξεις D' Class - Proficiency:

Ημερομηνίες: 29 Ιουνίου –  7 Αυγούστου

 Ώρες διδασκαλίας: καθημερινά 2 – 3 ώρες καθημερινά (ανάλογα με το επίπεδο).

 

Γιατί οι μαθητές παρακολουθούν καλοκαιρινά μαθήματα.

Αν και «οι καιροί είναι δύσκολοι» και οι μαθητές πολλές φορές θέλουν να ξεκουραστούν μέσα στο καλοκαίρι, πολλές φορές δημιουργείται ανάγκη για εντατικά ταχύρυθμα μαθήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών μέσα στο καλοκαίρι. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που ένας μαθητής θα ήθελε να παρακολουθήσει εντατικά μαθήματα ξένων γλωσσών μέσα στο καλοκαίρι. Συνήθως, οι πιο μεγάλοι μαθητές θα ήθελαν ή έχουν την ανάγκη να προχωρήσουν μια ολόκληρη τάξη μέσα στο καλοκαίρι, για να κερδίσουν χρονιά ή απλώς να τελειώνουν νωρίτερα με τις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσών που γίνονται 2 φορές το χρόνο (Μάιο και Δεκέμβριο). Άλλοι μαθητές ξεκίνησαν τα μαθήματα αργά και θα ήθελαν να προχωρήσουν την τάξη για να είναι με παιδιά της ηλικίας τους, ενώ σε άλλους απλά αρέσουν οι ξένες γλώσσες και θέλουν να συνεχίσουν την εκμάθησή τους.

Γιατί η παρακολούθηση καλοκαιρινών μαθημάτων έχει ασύγκριτα πλεονεκτήματα:

ü  Αποκλειστική ενασχόληση με την ξένη γλώσσα χωρίς άλλες σχολικές υποχρεώσεις.

ü   Καθημερινή πολύωρη τριβή. Εξάσκηση στην τάξη.

ü   Οι μαθητές αποδίδουν πολύ καλά διότι δεν έχουν άλλες σχολικές υποχρεώσεις.

ü   Στο τέλος των θερινών διενεργούνται εξετάσεις πιστοποίησης επιπέδου.

Παρακαλούμε, η συμμετοχή σας να δηλωθεί μέχρι 30 Μαΐου για να μπορέσουμε έγκυρα, οργανωμένα & έγκαιρα να σας προσφέρουμε ό,τι πιο ουσιαστικό και αξιόλογο διαθέτουμε.