Γνωριμία με την Ξένη Γλώσσα

από Mike Kenteris

Θα θέλαμε να σας θυμήσουμε ότι, πέρα της μακρόχρονης εμπειρίας μας στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας, εδώ και χρόνια προσφέρουμε μαθήματα και άλλων ξένων γλωσσών, όπως τα Γερμανικά, τα Γαλλικά, τα Ιταλικά και όχι μόνο (Τούρκικα, Ρώσικα, Ισπανικά). Το εκπαιδευτήριό μας έχει υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης των μαθητών μας στις γλώσσες αυτές.

 

Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μας και για να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε εμάς για την εκπαίδευση του/ων παιδιού/ων σας, προσφέρουμε στους μαθητές μας εντελώς δωρεάν για ένα μήνα, μαθήματα δεύτερης ξένης γλώσσας (Γερμανικά & Γαλλικά). Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές μας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από μία δεύτερη ξένη γλώσσα. Οι μαθητές μας που ήδη μαθαίνουν δεύτερη ξένη γλώσσα στο σχολείο τους, θα έχουν τη δυνατότητα σε αυτές τις συναντήσεις να κάνουν επανάληψη της σχολικής ύλης.

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί μέλημα μας είναι ο μικρός αριθμός μαθητών μέσα στα group, ώστε να γίνεται σωστή και αποδοτική δουλειά.

Με πλούσιο διαδραστικό υλικό και μεθοδολογία που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους μικρούς μαθητές.

Τα τμήματα Γερμανικών και Γαλλικών για παιδιά δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές να εξοικειωθούν με τις δύο αυτές ιδιαίτερα χρήσιμες για το μέλλον, ξένες γλώσσες.