Σεμινάριο: Τουρκικών για Εμπόρους

από Mike Kenteris

Ξεκίνησαν εγγραφές για το σεμινάριο ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ για Εμπόρους και μη στο Εκπαιδευτήριο ΚΕΝΤΕΡΗΣ edu για 3η συνεχή χρονιά.

 

Μαθήματα Τουρκικής γλώσσας για Εμπόρους και Επιχειρηματίες.

Εισηγητής: Ozan Yahsi

Ο σκοπός του προγράμματος είναι ή εκπαίδευση ενηλίκων στην Τουρκική γλώσσα για χρήση στην εμπορική τους δραστηριότητα με στόχο την κατάρτιση εμπόρων και επιχειρηματιών στις αρχές επικοινωνίες της Τουρκικής γλώσσας για την άρτια προετοιμασία τους για την ανερχόμενη τουριστική σεζόν.

Στόχος του έργου

  • Απόκτηση απαραίτητων γνώσεων για την επικοινωνία εμπόρων με Τουρκόφωνων τουριστών.
  • Βελτιστοποίησης  της προσαρμοστικότητας κάνοντας χρήση της πρακτικής εξάσκησης  με Τουρκόφωνους Καθηγητές σε περιβάλλον προσομοίωσης εργασίας.

Αναλυτική περιγραφή έργου

Σας προτείνομε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας παρακολούθησης τριών (3) μηνών με μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν στο υπερσύγχρονο εκπαιδευτήριο Κεντέρης Education.

Τα μαθήματα θα υλοποιηθούν από έμπειρους καθηγητές και περιλαμβάνουν σημειώσεις και ότι άλλο χρειάζεται ο σπουδαστής να παρακολουθήσει το μάθημα του.

Διάρκεια σε μήνες Κόστος προγράμματος ανά μήνα Συνολικό κόστος προγράμματος
3 μήνες 45€ ανά μήνα 135€ σύνολο

Το εκπαιδευτήριο Κεντέρης EDU ως ηγέτης στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης έχει ως κύριο και βασικό στόχο την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στην ξένη γλώσσα. Αυτό επιτυγχάνεται με τον άψογο συνδυασμό του ανθρώπινου δυναμικού και τις υλικοτεχνικής υποδομής, που το Εκπαιδευτήριο μας διαθέτει. Στο κέντρο μας, οι υποψήφιοι προετοιμάζονται τέλεια, με ακριβή εκτέλεση διδακτικού προγράμματος και σε καθορισμένο χρόνο οδηγούνται στην απόκτηση των στόχων τους.