Παιδικά Pre-Junior Level

Age 5-7

 

Τα Pre-Junior γκρουπ αρχίζουν από τις ηλικίες των 5-7 ετών και προσφέρονται δωρεάν με μόνη οικονομική επιβάρυνση την εγγραφή στην αρχή της χρονιάς και χωρίς καμία έκπτωση στην δουλειά που γίνεται μέσα στην τάξη από έμπειρες καθηγήτριες Αγγλικών με προϋπηρεσία και εξειδίκευση στην διδασκαλία των μικρών φίλων μας.

Τα παιδιά μέσα από δημιουργικά παιχνίδια σχεδιασμένα από εξειδικευμένους παιδαγωγούς αντιλαμβάνονται, αγαπούν και μαθαίνουν να διαχωρίζουν την Αγγλική από την Ελληνική γλώσσα με εύκολο και ευχάριστο τρόπο .
Η μέθοδος που εφαρμόζουμε σε αυτή την ηλικία (μαζί με παιχνίδι, τραγούδι, ζωγραφική, προβολές σε διαδραστικούς πίνακες , κ.ά.) προσεγγίζει το παιδί με μεγάλη προσοχή, ενθαρρύνει τη φαντασία, τις δυνατότητες του και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αγαπήσει την ξένη γλώσσα και να ανταποκριθεί σωστά στη συνέχεια των σπουδών του.

Τα μαθήματα γίνονται μία φορά την εβδομάδα.

Ψυχαγωγία, εκπαιδευτική διαδικασία και απόκτηση γνώσεων γίνεται ένα! Οι μικροί μας φίλοι μέσω διαδραστικών παιχνιδιών και δραστηριοτήτων όπως:

Zωντανά παραμύθια

Tραγούδια

Puzzles αλλά και

Role playing games