Γερμανικά

Γερμανικά για Ενήλικες και Μαθητές

Ξεκινήστε τώρα Ρώσσικα σε ολιγομελή ταχύρυθμα γκρουπ. 

Η Γερμανία είναι μια χώρα η οποία δεν χρειάζεται συστάσεις. Το αυστηρό και συγκροτημένο στυλ των Γερμανών αντικατοπτρίζεται βέβαια και στη γλώσσα. Η γερμανική γλώσσα παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με την ελληνική, τόσο στη δομή της γραμματικής και τη σύνταξη όσο και στον τρόπο σκέψης. Επιπλέον, η γνώση Αγγλικών βοηθάει στην εκμάθηση των Γερμανικών επίσης μπορούν να αποτελέσουν αφετηρία για την εκμάθηση και άλλων γλωσσών π.χ. Ολλανδικά, Σουηδικά, Δανέζικα, Νορβηγικά. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους σπουδών οι μαθητές συνειδητοποιούν ότι δεν είναι τελικά και τόσο δύσκολη, φτάνει να υπάρχει σωστή καθοδήγηση και μεθοδολογία.

Αποκτήστε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά πτυχίο στα Ρώσσικα.

Έμπειρος εκπαιδευτής με πολύχρονη εμπειρία.

Ολιγομελή γκρούπ για την καλύτερη εκμάθηση σας.

Ώρες και μέρες που σας εξυπερητούν

Δυνατότητα παρακολούθησης ιδιατέρων μαθημάτων.

Τα Εκπαιδευτήριο ΚΕΝΤΕΡΗΣ edu δίνουν έμφαση στην καθομιλουμένη γλώσσα και στην επικοινωνία, έτσι ώστε η εκμάθηση Γερμανικών να γίνεται σε ένα ζωντανό χαρούμενο και ομαδικό περιβάλλον. Οι καθηγητές, είναι εκπαιδευμένοι διδάσκοντας μαθήματα βιωματικά και εμπλουτισμένα ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ των ανθρώπων. Τα προγράμματά μας ξεκινούν από «Γερμανικά για αρχαρίους» και φθάνουν έως το επίπεδο C2.

Τα Εκπαιδευτήριο ΚΕΝΤΕΡΗΣ edu ξεχωρίζει με το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για τους σπουδαστές της. Στόχος μας είναι η κατάκτηση των Γερμανικών μέσα από μια μεθοδική, δημιουργική, ευχάριστη μαθησιακή διαδικασία που θα εμπνέει τους σπουδαστές μας να μελετήσουν, να ακούσουν και να επικοινωνήσουν μέσω αυτής. Η βιβλιογραφία επιλέγεται αναλόγως με την ηλικία και το επίπεδο των μαθητών.

Οι εκπαιδευτικοί του κέντρου μας, προετοιμάζουν τους σπουδαστές μας για την απόκτηση του διπλώματος που επιθυμούν, παρέχοντάς τους το απαραίτητο υλικό για τη μελέτη και την επιτυχία τους στις εξετάσεις.
Τα διπλώματα Γερμανικών χωρίζονται σε τρία γενικά επίπεδα: αρχικό επίπεδο (Α1-Α2), μεσαίο επίπεδο (Β1-Β2) και υψηλό επίπεδο (C1-C2).

Οι κύριοι φορείς που προσφέρουν εξετάσεις και αντίστοιχες πιστοποιήσεις της Γερμανικής γλώσσας στην Ελλάδα είναι το Ινστιτούτο Γκαίτε (Goethe Institut), το Υπουργείο Παιδείας με το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) και το Österreichisches Sprachdiplom Deutsch (ÖSD).