Ιταλικά

 • Ιταλικά για Ενήλικες και Μαθητές

 • Ξεκινήστε τώρα Ιταλικά σε ολιγομελή ταχύρυθμα γκρουπ. 

 • Τα Ιταλικά είναι μια γλώσσα που ανέκαθεν ασκούσε μεγάλη γοητεία. Στο μυαλό όλων μας είναι συνδεδεμένα με τον πολιτισμό, την τέχνη και τη φινέτσα. Επιπλέον, χάρη στη γεωγραφική εγγύτητα της Ιταλίας με την Ελλάδα και τις εξαιρετικές σχέσεις των δύο χωρών, ευνοείται ιδιαίτερα η επιχειρηματικότητα και ο τουρισμός . Ομιλούνται από περίπου 70 εκατομμύρια ανθρώπους κυρίως στην Ιταλία και σε τμήματα άλλων 29 χωρών.
  Εξαιτίας της αναπτυγμένης οικονομίας της χώρας και των εμπορικών της σχέσεων με την Ελλάδα αλλά και λόγω των Ιταλικών Πανεπιστημίων η γνώση των Ιταλικών είναι σημαντικό πλεονέκτημα για κάποιον.

  Αποκτήστε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά πτυχίο στα Ρώσσικα.

  Έμπειρος εκπαιδευτής με πολύχρονη εμπειρία.

  Ολιγομελή γκρούπ για την καλύτερη εκμάθηση σας.

  Ώρες και μέρες που σας εξυπερητούν

  Δυνατότητα παρακολούθησης ιδιατέρων μαθημάτων.

  Το Εκπαιδευτήριο ΚΕΝΤΕΡΗΣ edu, παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα για την απόκτηση του πτυχίου σε 8 μήνες (για αρχάριους).

 • Οι καθηγητές μας απόφοιτοι από ιταλικά πανεπιστήμια, αναλαμβάνουν με βιωματικά και εμπλουτισμένα μαθήματα να οδηγήσουν τον σπουδαστή στο επίπεδο Ιταλικών που στοχεύει.

  Το CELI 3 (B2) είναι το πτυχίο που πιστοποιεί την καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2 και παρέχεται από το Πανεπιστήμιο της Perugia. Επίσης το Υπουργείο Παιδείας μας παρέχει το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας που αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  Πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας για την ιταλική γλώσσα

   ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΕΠ  ΕΠΙΠΕΔΟ Ε.Ε.  ΠΤΥΧΙΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ
   Μέτρια γνώση  Β1  ΚΠΓ Β1 / CELI 2
   Καλή γνώση  Β2  ΚΠΓ Β2 / CELI 3
   Πολύ καλή γνώση  C1  ΚΠΓ Γ1 / CELI 4
   Άριστη γνώση  C2 ΚΠΓ Γ2 /  CELI 5

 • Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι η παρακολούθηση μαθημάτων Ιταλικών σε ένα οργανωμένο περιβάλλον, όπως αυτό που παρέχετε στο Εκπαιδευτήριο ΚΕΝΤΕΡΗΣ edu έχει καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα, διότι οι υπηρεσίες του Εκπαιδευτηρίου μας είναι επαγγελματικές και υψηλού επιπέδου.