Ισπανικά

 • Ξεκινήστε τώρα Ισπανικά σε ολιγομελή ταχύρυθμα γκρουπ. 
 • Τα Ισπανικά γκρουπ του Εκπαιδευτηρίου μας εξασφαλίζει απόλυτα τη σωστή εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας, την επιτυχία στις εξετάσεις αλλά και τη βαθιά ενασχόληση και γνώση του Ισπανικού πολιτισμού!

 • Στο Εκπαιδευτήριο ΚΕΝΤΕΡΗΣ edu, τα ταχύρυθμα μαθήματα Ισπανικών σε ολιγομελή γκρουπ έχουν ευέλικτα ωράρια, δυνατότητα αναπλήρωσης μαθημάτων σε περίπτωση απουσίας και έξτρα δωρεάν ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας. Τέλος οι σπουδαστές μας μπορούν να τελειοποιούν τις δεξιότητές τους σε test ακουστικής κατανόησης, λεξιλογίου και γραμματικής στο Εργαστήριο Γλώσσας.

 • Με φιλικά προς τους σπουδαστές δίδακτρα, καλύπτουν σε λίγους μήνες όσους/ες θέλουν να αποκτήσουν γρήγορα ικανότητες Βασικής Γνώσης Ισπανικών. Από το σημείο αυτό, ο σπουδαστής μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση πτυχίων έως και το επίπεδο C2.
  Στόχος μας είναι να μπορείτε να μιλάτε Ισπανικά όσο το δυνατό γρηγορότερα! Θα εκπλαγείτε όταν συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολα και άνετα επικοινωνείτε μέσα στην τάξη στα Ισπανικά μετά από λίγα μόλις μαθήματα! Φυσικά δουλεύουμε παράλληλα και τον γραπτό λόγο (παραγωγή και κατανόηση) για να αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες δεξιότητες. Τέλος, εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να πετύχετε με την πρώτη στις εξετάσεις πιστοποίησης!

 • Σύγχρονο και αποδοτικό πρόγραμμα διδασκαλίας. Σεβόμενοι τον χρόνο σας έχουμε καταρτίσει ένα πρόγραμμα μαθημάτων περιεκτικό, σύντομο που εκμεταλλεύεται την διδακτική ώρα στο έπακρο και σας βοηθάει να μάθετε Ισπανικά άριστα και να πετύχετε στις εξετάσεις με την πρώτη!
  Προσωπική επαφή.Δημιουργούμε ένα έντονα φιλικό κλίμα που σας βοηθάει να νιώθετε άνετα και να μη διστάζετε να μας πείτε τις απορίες σας. Πιστεύουμε ότι ο μαθητής πρέπει να φεύγει από την σχολή χωρίς καμία απορία! Σας βοηθάμε επίσης σε θέματα που αφορούν γενικά τις σπουδές σας, όπως για παράδειγμα την επιλογή του προορισμού σας για μεταπτυχιακό ή συμμετοχή σε erasmus.
  Πολλές γλωσσικές και πολιτιστικές δραστηριότητες εκτός τάξης.
  Η γλώσσα είναι επικοινωνία, είναι κουλτούρα, είναι πολιτισμός. Στόχος μας είναι να σας φέρουμε σε μεγαλύτερη τριβή με την Ισπανική γλώσσα και τον Ισπανικό πολιτισμό μέσα από δραστηριότητες έκτος τάξης, όπως τακτική προβολή ταινιών.

  Πτυχία Ισπανικών και εξετάσεις
  Πτυχία(D.E.L.E.). Τα συγκεκριμένα πτυχία είναι οι μοναδικοί επίσημοι τίτλοι διεθνούς χαρακτήρα που εκχωρεί το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και αποδεικνύουν την γνώση της ισπανικής γλώσσας. Στην Ελλάδα οι εξετάσεις αυτές οργανώνονται από το Ινστιτούτο Θερβάντες και διεξάγονται δύο φορές τον χρόνο συνήθως τους μήνες Νοέμβριο και Μάιο. 


 • 1. Inicial .
  Αντιστοιχεί στο επίπεδο Α2. Η απόκτηση του πτυχίου πιστοποιεί τη βασική γνώση της Ισπανικής γλώσσας. Ο κάτοχος του πτυχίου μπορεί να συμμετέχει σε καθημερινές συζητήσεις και γνωρίζει τη βασική γραμματική.
  - Αναγνωρίζεται από το δημόσιο ως καλή γνώση της ισπανικής γλώσσας.
  - Εξετάσεις δύο φορές το χρόνο.
  2. Intermedio
  Αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2, σαν το Lower στα αγγλικά. Η απόκτηση του πτυχίου πιστοποιεί τη καλή γνώση της Ισπανικής γλώσσας. Ο κάτοχος του πτυχίου μπορεί να συμμετέχει σε καθημερινές συζητήσεις και γνωρίζει καλή γραμματική και να κάνει χρήση αρκετό πλούσιου λεξιλογίου.
  - Αναγνωρίζεται από το δημόσιο ως καλή γνώση της ισπανικής γλώσσας.
  - Εξετάσεις δύο φορές το χρόνο.
  3. Avanzado
  Αντιστοιχεί στο επίπεδο Γ1, σαν το Advanced στα Αγγλικά. Η απόκτηση του πτυχίου πιστοποιεί την πολύ καλή γνώση της Ισπανικής γλώσσας. Ο κάτοχος του πτυχίου μπορεί να συμμετέχει σε συζητήσεις, γνωρίζει πολύ καλή γραμματική , να κάνει χρήση πλούσιου λεξιλογίου και ειδικών όρων.
  - Αναγνωρίζεται από το δημόσιο ως πολύ καλή γνώση της ισπανικής γλώσσας.
  - Εξετάσεις δύο φορές το χρόνο.
  4. Superior
  Αντιστοιχεί στο επίπεδο Γ2, σαν το Proficiency στα Αγγλικά. Η απόκτηση του πτυχίου πιστοποιεί την άριστη γνώση της Ισπανικής γλώσσας. Ο κάτοχος του πτυχίου μπορεί να συμμετέχει σε συζητήσεις, γνωρίζει πολύ καλή γραμματική , να κάνει χρήση πλούσιου λεξιλογίου και ειδικών όρων.
  - Αναγνωρίζεται από το δημόσιο ως άριστη γνώση της ισπανικής γλώσσας.
  - Εξετάσεις δύο φορές το χρόνο.
  Τα πτυχία είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και ο ΑΣΕΠ αναγνωρίζει και μοριοδοτεί από το επίπεδο Β1και πάνω.

  Αποκτήστε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά πτυχίο στα Ισπανικά.
 • Έμπειρος εκπαιδευτής με πολύχρονη εμπειρία.
 • Ολιγομελή γκρούπ για την καλύτερη εκμάθηση σας.
 • Ώρες και μέρες που σας εξυπερητούν
 • Δυνατότητα παρακολούθησης ιδιατέρων μαθημάτων.